Quan arriben els dies de calor els nens i les nenes tenen ganes de gaudir de les vacances d’estiu envoltats d’amics i amigues, i ha de ser així, però no es pot oblidar que el període estival és molt llarg i cal consolidar els aprenentatges del curs i preparar la ment per al nou curs.

Per això es proposa un casal d’estiu diferent, ple d’activitats entretingudes i jocs, però també amb activitats que mantenen desperta la ment.

Temari:
- Tallers de manualitats amb immersió lingüística en anglès i francès: aquestes activitats permeten aprendre vocabulari dels dos idiomes gairebé sense adonar-se, d’una forma activa i entretinguda que facilitarà l’aprenentatge.

- Muntatge de “mecanos” i mecanismes hidràulics: per tal de despertar l’enginy, es faran petits muntatges de robòtica, interpretant el funcionament de cada mecanisme.

- Informàtica: per una banda l’alumne aprendrà a utilitzar l’ordinador com a eina pels treballs escolars. Per altra banda s’aprendran eines com el retoc de fotografia o l’edició de vídeos.

- Tècniques d’estudi: Es dedicaran unes hores a la setmana a l’aprenentatge de tècniques d’estudi que permetin un millor rendiment de l’alumne pel proper curs. Resumir, esquematitzar, llegir de forma eficient...

- Excursions i altres activitats lúdiques

Col.lectiu: Alumnes de primària
Durada: A escollir de 15 dies a 2 mesos
Horari: Matins, de dilluns a divendres de 9h. a 13h. (possibilitat d'acollida a les 8:30h.)
Inici del curs: 3 de juliol
Preu:

Mes sencer: 175€

Quinzena: 95€

*Els alumnes matriculats durant el curs 2016/2017 gaudiran d’un descompte del 10% sobre la tarifa escollida

**L’acollida a les 8:30h. suposarà un increment de 2€ per dia que se’n faci ús.