Fer els deures i obtenir un bon rendiment acadèmic és important, però també ho és desenvolupar competències personals perquè el nen pugui valer-se per a si mateix: tenir una bona capacitat d’expressió, d’autoconeixement, d’estudi, de resolució de problemes... Saber quan utilitzar un raonament lògic i també quan un raonament més creatiu...CESI Alta Formació presenta una  nova activitat d’extraescolars que potencia el desenvolupament i creixement de l’infant, combinant tècniques d’estudi amb dinàmiques de joc, informàtica, mecanografia i petites activitats d'investigació científica. 

Extraescolar dissabtes
Temari:
Activitats de (9:30h. a 11:30h.) -Jocs de taula -Reforç escolar -Activitats amb ordinador -Tècniques d'estudi -Laboratori ciències Mecanografia (11:30h. a 12:30h.)
Col.lectiu: Alumnes de primària
Durada: Curs acadèmic
Horari: Dissabtes de 9:30h. a 12:30h.
Inici del curs: 6 d'octubre
Preu:   Matrícula: 20 € - quota mensual casalet complet: 48€ al mes* - quota mensual només mecanografia: 32€/mes*Alumnes matriculats a reforç escolar de CESI: Matrícula gratuïta - quota mensual: 45€ al mes* - quota mensual només mecanografia: 28€/mes**El mes de juny no s'ha de pagar quota. L'activitat finalitza el dissabte 8 de juny.

 

Print Friendly, PDF & Email